x

Kanye West höll ny fascinerande lyssningsfest – skjuter upp albumet igen

Kanye West höll ny fascinerande lyssningsfest – skjuter upp albumet igen

Kanye West höll förra veckan en andra lyssningsfest för sitt kommande album, Donda, på Mercedes Benz Arena i Atlanta, Georgia, men ännu en gång sköts albumet upp.

Först skulle Donda ha släppts redan 24 juli 2020, och sedan kom hoppet tillbaka i och med den första lyssningsfesten på torsdagen 22 juli 2021 med en utannonseringen av skivan som skulle komma ut dagen efter på fredagen 23 juli. Detta sköts upp och Kanye flyttade istället in på arenan för att slutföra albumet och en ny lyssningsfest hölls 5 augusti där skivan skulle ha släppts dagen efter, vilket aldrig hände.

Mycket var sig likt när Kanye ännu en gång var sen till lyssningsfesten, denna gång en timme, och han sa inte ett ord till publiken på över 40 000 fanns där bland andra hans ex-fru Kim Kardashian befann sig. Det som var nytt var att han hade svartklädda dansare med sig och att det lanserades en mer färdig produkt ur högtalarna på arenan. Eventet livestreamades även via Apple Music. En säng hade placerats ut i mitten av arenan där Kanye kunde vila i en svart skottsäker väst med sin mammas namn Donda på. Och träningsvikter från rummet han nu arbetar ifrån på arenan hade placerats ut.

Det kommande och ständigt uppskjutna albumet Donda är dedikerat till hans bortgångna mor och i slutet av showen svävade han upp mot himlen. Skivan sägs nu släppas 13 augusti enligt iTunes.LÄS OCKSÅ: Snart 20 år sedan Aaliyahs död – musiken släpps på Spotify


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA