x

Se Lars Winnerbäck hemma, på krogen eller på plats

Se Lars Winnerbäck hemma, på krogen eller på plats

Med familjen i vardagsrummet, kompisarna i din hemstad eller med publiken på Södra Teatern. Lars Winnerbäcks direktsända konsert 28 augusti går att uppleva på många sätt; på skärmen, på krogen eller på plats.

– Vi ska spela igen. En timmes konsert på Södra Teatern. 28 augusti. Det känns högtidligt, nästan overkligt. Jag har levt ett hemmaliv länge, småbarnsliv, haft det väldigt fint med det. Sneglat på min gitarr jag köpte till förra sommarens turné. Den står kvar i sitt fodral bakom soffan, säger Lars Winnerbäck i ett pressmeddelande.

Han låter även hälsa att pandemin har gjort livemusiken till nånting fjärran, nånting mystiskt.

– Fan vad kul det var, och det bara pågick. Kommer det tillbaka? Vi får se. Vi får se hur många vi får ta in på Södra Teatern, det blir såklart relativt få. Men vi direktsänder på några utvalda liveställen, för de som vill se det högt och stort tillsammans med andra. Och så kan man se det på skärmen hemma också. Jag tror det kan bli en härlig injektion, fortsätter Lars Winnerbäck.

Det finns tre sätt att se konserten på; på skärmen, på krogen eller på plats. Lars Winnerbäck samarbetar nämligen med sex krogar och restauranger runt om i Sverige, där du kan uppleva livemusiken på stor skärm och med stort ljud:
Gasklockorna, Gävle
Royal, Eskilstuna
Platens Bar, Linköping
The Tivoli, Helsingborg
Nalen, Stockholm
KB, Malmö

Södra Teatern släpper också upp ett begränsat antal biljetter för dem som vill uppleva Winnerbäck live på plats. Det kommer bli en intim spelning med fullt band och senast han spelade för en livepublik var under turnén 2019.  

Biljetter till "på skärmen" släpps den 13 augusti kl 10:00 på doors.live.

Ett begränsat antal biljetter till "på plats" på Södra Teatern släpps 19/8 via unitedstage.se.I över 20 år har Winnerbäck hållit sig aktiv på scenerna. 2019 släppte han albumet Eldtuppen och allt var upplagt för en sommarturné 2020. På grund av pandemin flyttades hela turnén till 2022.

Suget efter att spela tillsammans med bandet på scen gjorde att Winnerbäck under våren 2021 spelade in en EP, Själ Och Hjärta Del 1, på ett tomt Södra teatern. Det är på samma scen som han återvänder till för direktsändningen.

LÄS OCKSÅ: Way Out West bjuder på digital filmfestival


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA