x

Efter 15 år – Da Buzz släpper nytt album

Efter 15 år – Da Buzz släpper nytt album

För första gången sedan 2006 släpper de svenska dance- och popveteranerna i Da Buzz ett album med nytt material. Skivan med titeln Wanna See You Dance With Me ges ut nu på fredag, 13 augusti.

– Lyssnaren kommer verkligen känna igen sig i soundet, melodierna och sången, säger bandets ena halva, Annika Thörnquist, i ett pressmeddelande.

Titelspåret Wanna See You Dance With Me beskrivs som en låt fans av bandets tidigare singlar Alive, Do You Want Me och Dangerous kan uppskatta. Duon har även hittat tillbaka till producenten Niklas Olausson som ligger bakom nyss nämnda hits.

– Det är svårt att inte känna förhoppning och en positiv känsla av den låten. Den är avskalad i produktion för att ge Annikas röst stort utrymme, säger bandmedlemmen Per Lidén i samma pressmeddelande.Albumet innehåller även tidigare släppta Waiting For Your Love och Eurythmics-covern Here Comes The Rain Again.

Da Buzz följer upp skivan med en turné runt om i Sverige och Norge under hösten 2021 och nästa år kan man se dem på ett stort antal festivaler som Vi Som Älskar 90-talet och We Love The 2000’s.

LÄS OCKSÅ: Snart 20 år sedan Aaliyahs död – musiken släpps på Spotify


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA