x

Tatuerar in ett krav: “Släpp ingen postum musik med mitt namn”

Tatuerar in ett krav: “Släpp ingen postum musik med mitt namn”

Numera är det mer regel än undantag att det dyker upp postuma skivor eller låtar. Bara på senare tid har vi fått till oss nya album av insomnade Prince, Mac Miller, Juice WRLD, XXXTentacion och Pop Smoke för att nämna några. Den senaste har så mycket som två postuma album släppta efter sig.

Och trenden stannar inte där. I och med hologram-teknikens framfart planerar man bland annat en Whitney Houston-turné inom en stundande framtid.

Den hyllade artisten Anderson .Paak tar dock starkt avstånd till det postuma genom att på sin arm tatuera in ett krav. Och han har ett minst sagt tydligt önskemål.

“När jag har dött, snälla släpp inga postuma album eller låtar med mitt namn. De är demos och var aldrig menade att nå lyssnaren”, står det numera skrivet på hans arm.

gallery_large

(Skärmdump från @filipneuff, Twitter)

Anderson. Paak har till dags dato släppt fyra studioalbum varav hans andra, Venice, hamnade högst upp på GAFFAs lista över 2016 års bästa album. Just nu skördar han stora framgångar med projektet Silk Sonic som han har tillsammans med Bruno Mars. Duon planerar att släppa ett album under 2021.

LÄS OCKSÅ: Årets album 2016 – om GAFFA-redaktionen får bestämma


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA