x

Britney Spears gör Borås-elefant viral

Britney Spears gör Borås-elefant viral

På senare tid har mycket med Britney Spears handlat om #FreeBritney-kampanjen och Britneys kamp för att slippa förmyndarskap, men det här är en helt annan historia.

Det visar sig nämligen att superstjärnan har gjort en elefant i Borås viral och detta efter att hon via sin Instagram spridit ett klipp från Borås Djurpark. Hennes över 30 miljoner följare får här till sig en fyra år gammal video i vilken man ser en elefantunge som roar sig med att jaga fåglar. Britney sammanfattar det hela med statusen “Elefanter i lek”.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Britney Spears (@britneyspears)

P4 Göteborg som var först med att uppmärksamma det hela har varit i kontakt med Borås Djurparks zoologiska chef, Therese Hård, som är glad över uppmärksamheten men hoppas att Britneys fans också ska få till sig information om elefanternas tuffa tillvaro.

– Jag hoppas ju att alla de här 33 miljoner följare och Britney kan få lite information om själva sammanhanget. För jag tror att om de här följarna får veta att den afrikanska elefanten på hundra år har minskat med 96 procent kan de använda sin kunskap till att engagera sig för elefanterna i det vilda.

LÄS OCKSÅ: Britney Spears pappa avslutar förmyndarskapet


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA