x

Miss Li släpper ny singel och avslöjar titeln på kommande album

Miss Li släpper ny singel och avslöjar titeln på kommande album

Senaste två åren har vi fått följa med på en personlig resa mot Miss Lis nionde fullängdsalbum där vi låt efter låt, bit efter bit fått ta del av en ny sida. Stundande albumet blir Miss Lis första album helt på svenska men kommer även släppas i engelsk utgåva för hennes internationella fans. Idag släpps singeln Utan Dig innan albumet Underbart I All Misär presenteras i sin helhet i slutet av september.

– Utan Dig är låten där jag släpper alla issues. Där jag bara kör och skiter i vad folk tycker. Där jag skakar av mig den där lilla djävulen som sitter på axeln och trycker ner mig och säger åt mig att jag inte duger. Där jag dansar ut min ångest hela natten och inte bryr mig om morgondagen. Där jag skiter i om jag är lite dryg och komplicerad, säger Miss Li enligt pressmeddelandet.

Miss Li har under de senaste åren belönats med två Grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och tillskrivits titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist. Trots åtta studioalbum i ryggen och flertal samarbeten så är det här första gången världen får ta del av ett Miss Li album helt på svenska. Albumets hittills släppta singlar Komplicerad, Starkare, Terapi, Förlåt och Instruktionsboken har gemensamt streamats över 100 miljoner gånger redan innan albumet presenterats i sin helhet. Skivans samtliga låtar är producerade och skrivna tillsammans med Miss Lis kompanjon Sonny Gustafsson

– Utan Dig är låten jag alltid velat skriva men inte lyckats få ur mig förrän nu. Utan Dig är nog banne mig favoritlåten på mitt album som släpps i höst, avslutar Miss Li enligt pressmeddelandet.

LÄS OCKSÅ: Miriam Bryant och Jireel till den nya satsningen Tiktok Sesh


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA