x

Poddpremiär för Man Machine om musiken, människan och maskinen

Poddpremiär för Man Machine om musiken, människan och maskinen

Man Machine – Musiken, Människan, Maskinen är en podcast med Nina Piroth och Johanna Piroth som kommer bjuda in musiker och maskiner till samtal om skapande. Varje avsnitt bjuds en ny gäst in, pilotavsnittet som ligger ute nu är ett intro, och första gästen blir Harald Björk (bilden), musikproducent och artist.

– Vi har länge velat skapa en podd som vi själva saknar. En med samtal om maskiner och historien bakom dessa, med musiker och producenter som inspirerar oss. En podd som är rolig, tillåtande, och för musikintresserade och övriga som gillar skönt babbel och tycker det är uppfriskande med två kvinnor som pratar maskiner (och mycket annat). Ett sätt för oss att bjuda in till vår studio och uppmärksamma fler inom branschen, på ett nördigt sätt, säger Nina Piroth, musikproducent på Lokatt, VD på Oma Gusti och retorikkonsult, i ett pressmeddelande.

Podden finns tillgänglig via samtliga plattformar för poddar. Första pilotavsnittet ligger ute nu.LÄS OCKSÅ: ABBA kan återvända till livescenen nästa år – som hologram


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA