x

Lars Winnerbäck: "Min stora livskris tror jag på något sätt"

Lars Winnerbäck: "Min stora livskris tror jag på något sätt"

Säsongspremiären av Tomas Andersson Wijs podcast Hundåren sker idag den 6 september och sedan kommer ett nytt avsnitt varannan måndag.
 
Premiärgäst är Lars Winnerbäck. Han berättar om åren som pizzeriatrubadur och punkare i Linköping. Om flytten till Stockholm och fighten med huvudstadens rockkritiker. Och om hur lusten och livsgnistan bara slocknade efter många års framgång.

– Plötsligt hade jag ingen med lust med någonting, jag hade ingen lust att spela ens. Det började bli väldigt stora arenor och allt sådant där och egentligen är det ju bara fantastiskt. Men just där och då, jag orkade inte vara den som ska stå där längst fram på den scenen, jag orkade inte det. En slags, min stora livskris tror jag på något sätt, men jag kom ur det, säger Lars Winnerbäck i podcasten.Lars Winnerbäck var nyligen aktuell med en intim spelning med fullt band på Södra Teatern den 28 augusti, som dock kunde nå hela Sverige genom vardagsrummet eller ute på ett antal utvalda krogar då konserten även livestreamades. 

Nedan kan du se ett videoklipp från en av de få besökare som var på plats.LÄS OCKSÅ: Artificiell intelligens genererar indiepoptexter på svenska


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA