x

Musikhjälpen till Norrköping – "Vi jobbar med flera olika lösningar"

Musikhjälpen till Norrköping – "Vi jobbar med flera olika lösningar"

Redan förra året var planen att genomföra Musikhjälpen i Norrköping. Pandemiläget ställde dock till det och sändningarna fick flyttas och göras helt utan publik. Nu ser man fram emot att genomföra Musikhjälpen i Norrköping i år istället.

– Även om allt kanske inte kommer se ut som före pandemin så kommer vi att göra allt för att på olika vis lyfta fram Norrköpingsbornas och svenska folkets engagemang, säger Karl-Johan Paulsson, projektledare på SVT och ansvarig för säkerheten på plats, i ett pressmeddelande.

Exakt hur årets upplägg på Gamla torget ser ut beror på pandemins utveckling under hösten.

– Vi jobbar med flera olika lösningar. Det vi är helt säkra på är att Musikhjälpen som arrangemang är enormt viktigt att genomföra av så många anledningar. Dels för att åter få mötas kring musiken och engagemangen, men framför allt för att den insats Musikhjälpen och alla som bidrar till insamlingen gör behövs mer än någonsin, säger Karl-Johan Paulsson.

I skrivande stund finns ingen mer information om vilka som är årets programledare eller temat för året. Men Norrköping är redo för Musikhjälpen.

– Det känns otroligt skoj att Musikhjälpen vill komma tillbaka till oss och Norrköping är redo. Här finns värme, gemenskap och ett stort engagemang – vi har längtat länge nog nu!, säger Maria Olofsson, projektledare Norrköpings kommun, i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: ABBA har släppt två nya låtar och återvänder till scenen som hologram – lyssna här


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA