x

Josh Homme anklagas för övergrepp – exfrun ansöker om besöksförbud

Josh Homme anklagas för övergrepp – exfrun ansöker om besöksförbud

Brody Dalle, som är mest känd som frontkvinna i nerlagda punkrockbandet The Distillers och som numera spelar i Spinnerette, har lämnat in en ansökan om besöksförbud för Josh Homme, frontman i Queens Of The Stone Age, när det kommer till hans barn, enligt The Guardian. Han anklagas för fysiska och verbala övergrepp på familjen som inkluderar deras gemensamma barn Orrin och Wolf. Och det är i deras namn som Brody har lämnat in ansökan om ett besöksförbud, som säger att han inte får komma dem närmare än 100 yards, drygt 91 meter.

Dalle och Homme var gifta mellan 2005 och 2019 och har redan lämnat in ansökan om besöksförbud mot varandra tidigare. Denna gång är det barnen som kommer i kläm där anklagan säger att Homme har greppat tag i barnen och slagit dem, han ska dessutom ha hotat Dalles nuvarande partner och kört rattfull. Homme nekar till anklagelserna.

– Miss Dalle har tidigare tagit dessa påståenden till polisen, DCFS (ett departement som finns till för att skydda barn, red.) och domaren vid familjerättsdomstolen, som alla har vägrat vidta några åtgärder baserade på dessa falska påståenden, sa Hommes advokat Susan Wiesner till TMZ.

LÄS OCKSÅ: Afrika Bambaataa stäms för sexuellt utnyttjande och sexhandel med barn


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA