x

MMA-slagskämpen Conor McGregor i bråk med rapparen Machine Gun Kelly på MTV-galan

MMA-slagskämpen Conor McGregor i bråk med rapparen Machine Gun Kelly på MTV-galan

Den irländske MMA-utövaren Conor McGregor och amerikanske rapparen Machine Gun Kelly rök ihop på röda mattan när MTV Video Music Awards sändes igår söndag från New York. Vakter fick gå emellan och separera de båda, och samtidigt ta bort rapparens flickvän Megan Fox från situationen som höll på att eskalera.

Till Entertainment Tonight i videoklippet nedan sa Conor McGregor att han inte ens kände till rapparen före incidenten.

– Ingenting hände med mig, jag slåss bara mot riktiga slagskämpar. Människor som faktiskt slåss. Jag slåss verkligen inte med små Vanilla Ice-vita rappare. Jag känner inte ens killen. Jag vet ingenting om honom, förutom att han är med Megan Fox, sa Conor McGregor till ET.


Enligt TMZ ska bråket ha uppstått när McGregor ska ha frågat Kelly om att få ta ett foto, vilket nekades. När det eskalerade så ska Kelly ha puttat till McGregor som ska ha svarat genom att kasta sin drink mot Kelly. Detta tillbakavisas av en talesman för McGregor som säger att McGregor inte ska ha frågat om ett foto, och han ska inte heller ha startat incidenten. Videobevis på att McGregor kastar sin drink finns dock.

– Han känner inte Machine Gun Kelly, bortom att han var på Conors senaste match i juli, säger talespersonen enligt MMA Fighting. En match där Conor bröt sitt ben och fortfarande återhämtar sig från operationen.

Situtationen lugnades ned och McGregor satt i publiken medan Machine Gun Kelly med flera uppträdde under galan. 

LÄS OCKSÅ: Alanis Morissette blev utsatt för sexualbrott som minderårig – enligt uttalande i dokumentär


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA