x

Domaren avslår stämningsansökan mot Marilyn Manson

Domaren avslår stämningsansökan mot Marilyn Manson

En anonym kvinna som säger att hon är en tidigare flickvän till skräckrockaren Marilyn Manson har fått sin stämningsansökan avvisad. I denna sa hon att artisten våldtog henne och hotade att döda henne. Hon har nu 20 dagar på sig att lämna in fler uppgifter om hon vill överklaga detta, skriver Pitchfork.

Kvinnan är dock inte ensam med sådana anklagelser mot den kontroversiella sångaren. Det finns för närvarande tre andra stämningar mot honom som gäller ungefär samma sak. En före detta assistent stämde Manson i maj för sexuella övergrepp och trakasserier. Dessutom har skådespelerskan Esmé Bianco, modellen Ashley Morgan Smithline och ex-flickvännen Evan Rachel Wood alla anklagat Manson för liknande övergrepp.

Marilyn Manson har denna månad nekat till alla anklagelser i New Hampshire-domstolen. Alla dessa rättsfall har dock inte hållit Manson tillbaka från musikskapandet. Han är med på Kanye Wests nya album, Donda, där han dyker upp på spåret Jail, Pt. 2 tillsammans med rapparen DaBaby. Något som har fått mycket kritik, bland annat från The Independent-recensenten Rosin O'Connor. Hon gav Donda noll stjärnor i betyg, helt enkelt för att det finns kontroversiella gästartister på albumet som Marilyn Manson och DaBaby, där den sistnämnda har uttalat sig homofobiskt.

LÄS OCKSÅ: Kanye Wests skiva får lägsta betyg – enbart baserat på kontroversiella gästartister


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA