x

Se Blossoms och Rick Astley uppträda med The Smiths-covers

Se Blossoms och Rick Astley uppträda med The Smiths-covers

Det engelska indiepopbandet Blossoms är just nu ute på en engelsk turné. Den 13 september spelade bandet den första av tre kvällar i Londons O2 Kentish Town Forum, där de uppträdde med sin nya singel Care For. Mest överraskande var dock när bandet plötsligt välkomnade 80-talsikonen Rick Astley, som NME kunde rapportera om.

Blossoms sa under presentationen av gästsångaren att de skulle göra något speciellt nu när de spelade i London. De meddelade i detta sammanhang att de skulle spela några låtar från en av deras favoritgrupper med sin vän, Rick Astley.

"It's The Smiths everybody" var budskapet innan Blossoms och Rick Astley tillsammans framförde tolkningar av låtar med det ikoniska brittiska indiepopbandet The Smiths. Panic följdes upp av This Charming Man.

Blossoms sångare och frontman, Tom Ogden, spelade senare en akustisk version av Astleys klassiska genombrottshit från 1987 Never Gonna Give You Up.

Även om inga professionella videofilmer av tolkningarna med Rick Astley har släppts så har fans som var på konserten delat videor i sociala medier.

Upplev den oväntade kombinationen av Blossoms, Rick Astley och The Smiths här.

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Andrew Trendell (@andrewtrendell)


LÄS OCKSÅ: Amason ger sig ut på turné – släpper album senare i höst


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA