x

Netflix visar trailer för ny Britney Spears-dokumentär

Netflix visar trailer för ny Britney Spears-dokumentär

Netflix har delat en trailer för den kommande dokumentären om Britney Spears, med titeln Britney vs Spears, skriver NME. Streamingplattformen har också meddelat att dokumentären släpps den 28 september.

Projektet blev känt för allmänheten den 21 september, när dokumentärens regissör Erin Lee Carr delade ett klipp på 18 sekunder i sociala medier.

I februari i år släpptes dokumentären Framing Britney Spears, som fokuserade på den amerikanska sångerskans tragiska öde, där hon inte har bestämt över sitt eget liv i nästan 13 år.

Britney vs Spears fokuserar på sångerskans mycket omdiskuterade förmyndarskap, som började redan 2008 och som Spears pappa, Jamie Spears, nyligen ansökte om att avsluta efter offentlig kritik.

"Jag vill bara ha tillbaka mitt liv", säger Britney i en voice-over i början av trailern, som innehåller arkivfilmer och nya intervjuer.

Regissören Erin Lee Carr är dotter till den amerikanska journalisten David Carr och har tidigare producerat dokumentärer om rättssystemet.

Britney Spears advokat har begärt att förmyndarskapet ska upphöra den 29 september, då domstolsförhandlingen, som kan vara avgörande, kommer att äga rum.

Se trailern för Britney vs Spears här:Britney Spears är nu även tillbaka på Instagram efter att hon tidigare denna månad inaktiverade sin profil. Där har hon bland annat meddelat att hon förlovat sig med sin pojkvän, Sam Asghari, som hon har haft en relation med i fem år. Han arbetar som skådespelare, modell och personlig tränare.

LÄS OCKSÅ: Britney Spears pappa har lämnat in ansökan om att avsluta förmyndarskapet


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA