x

Huvudspåret till filmen Jag Är Zlatan har släppts

Huvudspåret till filmen Jag Är Zlatan har släppts

Jag Är Zlatan är en sann underdog-saga om killen från Rosengård som inte hade någonting men som fick allt, genom talang, hårt arbete och att han trots motgångar vågade tro på sig själv och sin livsdröm. Filmen som har premiär 14 januari 2022, är regisserad av Jens Sjögren och har sålts till över 18 länder.

– Att göra soundtracket till Jag Är Zlatan har varit en lång resa, singeln Ain't My Fault har verkligen varit en av höjdpunkterna och förtjänar sitt eget fokus, säger Markus Jägerstedt i ett pressmeddelande.

Nedan kan du se trailern till spelfilmen som berättar historien om fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic.Huvudkompositören för filmmusiken, Markus Jägerstedt, har tillsammans med Fredrik Okazaki producerat Ain't My Fault som är skriven av dem tillsammans med Mapei. Låten kan höras i filmen och i sin helhet i eftertexten. Spåret har redan fått uppmärksamhet när första trailern för filmen postades på sociala medier. Idag släpps singeln och hela soundtracket släpps i kombination med filmpremiären 2022.

– När du känner dig som en vinnare, det är då hatare förlorar. Tills dess är du precis som dem, säger Mapei i ett pressmeddelande.LÄS OCKSÅ: Thåström har släppt ny singel – hör den här

Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA