x

Miss Li släpper sitt första album på svenska

Miss Li släpper sitt första album på svenska

Miss Li presenterar albumet Underbart I All Misär som är sprunget ur hennes resa av självrannsakan och terapi. För att ingenting är just svart eller vitt, mitt i misären finns även det underbara. Med på plattan finns de släppta singlarna Komplicerad, Instruktionsboken, Starkare, Terapi, Förlåt och Utan Dig som gemensamt streamats över 100 miljoner gånger redan innan albumet presenterats i sin helhet.

– Att skriva har för mig under de senaste åren gått från att vara någonting som bara är lite kul ibland, till någonting som är helt och hållet livsnödvändigt för min existens. Varför är jag den jag är? Varför gör jag som jag gör? Varför envisas jag med att göra samma misstag om och om igen? Det har blivit min terapi, mitt vapen, mitt vatten, mitt bröd, säger Miss Li i ett pressmeddelande.Miss Li har under de senaste åren befäst sig som en av Sveriges absolut främsta artister och låtskrivare. Hon har enbart i år belönats med två Grammisnomineringar, två P3-Guldnomineringar och tillskrivits titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist. Med över femton år i branschen och 8 studioalbum i ryggen och flertal stora samarbeten så är det här första gången världen får ta del av ett Miss Li album helt på svenska.

Albumets samtliga låtar är producerade och skrivna tillsammans med Miss Li själv och sin ständiga kompanjon Sonny Gustafsson. 

– Så många låtar och texter som skrevs till det här albumet. Med viljan att förändras. Till det bättre. Bara en bråkdel kom med. Underbart I All Misär blev blev titeln och orden som fick mig att inse det. Att det ju inte bara svart eller vitt, även om det kan kännas så ibland. För kanske är det så att misären också kan vara rätt underbar ibland? Min resa. Min terapi. Min självrannsakan. Allt det, är nu ditt, fortsätter Miss Li.LÄS OCKSÅ: Huvudspåret till filmen Jag Är Zlatan har släppts


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA