x

Judas Priest-gitarrist inlagd på sjukhus – bandet skjuter upp turnén

Judas Priest-gitarrist inlagd på sjukhus – bandet skjuter upp turnén

Gitarristen Richie Faulkner i Judas Priest har haft stora hjärtproblem och ligger nu på sjukhus. Igår den 27 september så skrev bandet så här på sin officiella Instagramprofil:

"Det är med stor ånger som vi måste skjuta upp resten av vår turné i USA. Richie har stora medicinska hjärtproblem, vilket har lett till en sjukhusvistelse där han behandlas. Under tiden skickar vi all kärlek till vår Falk för en snabb återhämtning. Så snart vi har några uppdateringar från hans läkare om när vi kan boka om datumen kommer vi naturligtvis att meddela dem"

 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Judas Priest (@judaspriest)

På grund av Faulkners hjärtproblem har resten av bandets turné i USA skjutits upp. Turnén, med titeln 50 Heavy Metal Years, har pågått sedan mitten av augusti, skriver NME. Turnén skulle ha avslutats i början av november. Det är ännu inte känt när den nu tillfälligt inställda turnén kommer att fortsätta.

Den 41-årige Richie Faulkner har varit medlem i Judas Priest sedan 2011 och ersatte K. K. Downing, som var bandets gitarrist i mer än 40 år innan han lämnade. Faulkner har sedan dess spelat på Judas Priests senaste två album, Redeemer Of Souls och Firepower.

LÄS OCKSÅ: R. Kelly fälld – riskerar livstids fängelse


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA