x

Madonna bjuder in till liveshow med 48 artister på scen

Madonna bjuder in till liveshow med 48 artister på scen

Världsstjärnan Madonnas dokumentärfilm, Madame X, premiärvisas 8 oktober på Paramount+. Dokumentären är filmad i Lissabon och ger en inblick i popikonens turnéframträdande.

– Att dela min vision med en global publik har varit väldigt meningsfullt för mig. Möjligheten att få ut mitt budskap och dela det fantastiska artisteri från alla involverade med en ännu större publik, kommer under en tidpunkt då musiken är så oerhört viktig för att påminna oss om de band vi alla människor har mellan oss”, säger Madonna i ett pressmeddelande.Madame X är också titeln på Madonnas fjortonde studioalbum. Hon har vunnit en Grammy Award sju gånger, och albumet Madame X debuterade med en förstaplats på Billboard 200. Dokumentären presenterar nya nummer och tidigare hits och är skapad med kulturella influenser till Lissabon, men även som en hyllning till den mångkultur som Madonna själv älskar. Madame X är även namnet på Madonnas orädda persona, en hemlig agent som kämpar för frihet och blir ett ljus i mörkret världen över.

Madame X har 48 artister på scen, bland annat Madonnas barn, samt musiker och dansare från hela världen. Även den helt kvinnliga orkestern Orquestra Batukadeiras är med och framför en musikstil skapad i Kap Verde. 

LÄS OCKSÅ: Hitlåt-skaparen Andrea Martin död – blev 49 år


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA