x

Justin Bieber börjar sälja joints – lanserar eget märke

Justin Bieber börjar sälja joints – lanserar eget märke

"I got my weed from California", sjunger Justin Bieber i låten Peaches. Nu kan amerikanerna få sitt weed från Bieber, för han har just meddelat att han i samarbete med cannabisföretaget Palms lanserar sina egna joints, uppkallade efter den populära låten Peaches. Det kommer bara att vara möjligt att köpa paketet med sju färdigrullade joints i Kalifornien, där marijuana är lagligt för personer över 21 år, skriver The Guardian.

Justin Bieber har sagt att han skulle vilja sälja sina egna cannabisprodukter för att ta bort stigmatiseringen kring cannabis. Han tror också att det kan hjälpa unga människor med sin psykiska hälsa.

– Jag är ett fan av Palms och vad de gör genom att göra cannabis tillgängligt och att de hjälper till att minska stigmatiseringen av det - särskilt för de många människor som tycker att det är bra för deras psykiska hälsa, sa Justin Bieber vid lanseringen av produkten.

– Jag ville se till att jag gjorde något med dem som kändes äkta och Peaches kändes som ett bra ställe att börja, fortsatte han.

Det har också meddelats att en del av vinsten från försäljningen av dessa joints kommer att gå till Veterans Walk And Talk, en välgörenhetsorganisation som använder cannabis som en terapiform för veteraner, och Last Prisoner Project, som kämpar för rättvisa i cannabisrelaterade fällande domar.

– Justins sårbarhet och öppenhet om hans psykiska strider imponerade på oss, och vi visste direkt att vi ville att han skulle stå i spetsen för vårt första samarbete någonsin. Med Justins hjälp att fokusera på dessa viktiga ämnen hoppas vi inspirera andra att tala mer fritt om både psykisk hälsa och cannabisanvändning, säger Noah Annes, medgrundare av Palms.

Hör Justin Biebers låt Peaches från hans senaste album Justice nedan:LÄS OCKSÅ: Billie Eilish om Texas abortlag: "Min kropp, mitt jävla val!"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA