x

Knivskärning på krog – två välkända rappare misstänkta

Knivskärning på krog – två välkända rappare misstänkta

Ett mordförsök skedde i helgen på krogen Nosh And Chow i centrala Stockholm på Stureplan vid halv två natten till lördag, enligt Expressen. En man attackerades med en kniv i nacken och axeln och efteråt flydde tre personer till fots, varav två är kända rappare. Polisen grep dem i närheten men har också hunnit släppa dem strax efter 12.00 på lördagen efter åklagarens beslut, medan misstanken står kvar för mordförsök. Polisen fann kniven inne i restaurangen som bevismaterial och har även genomfört husrannsakan hos de misstänkta och hos anhöriga.

– Det som har framkommit i förhör och i övrigt räcker inte för att åklagaren ska fatta beslut om anhållande. Det finns ingen anledning att de ska sitta frihetsberövade, säger Ola Österling på polisen, till Expressen.

Den 25-åriga man som attackerades med en kniv i bråket som utspelade sig mellan två grupperingar på restaurangen ska ha kopplingar till Husbys hyenor, som är ett kriminellt gäng, enligt uppgifter till Expressen. Han fick allvarliga skador men kunde redan på morgonen lämna sjukhuset efter behandling.

De misstänkta är båda kända framgångsrika rappare med hög streaming på sina låtar och har även vunnit flertalet priser.

LÄS OCKSÅ: Enbart ovaccinerade tillåts när konserter hålls av dansbandsduo


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA