x

Bandets frontman sägs lämna efter kaotisk konsert med nazisthälsning och mordhot

Bandets frontman sägs lämna efter kaotisk konsert med nazisthälsning och mordhot

I slutet av 90-talet så hade amerikanska Smash Mouth stora hits med låtar som All Star och Walkin' On The Sun, men det är inte därför de är i fokus idag. Efter en kaotisk spelning norr om New York så har sångaren Steve Harwell, 54 år, valt att lämna bandet enligt uppgifter som ännu inte har bekräftats, detta enligt Variety. Han var märkbart berusad och hotade att döda folk under spelningen samt gjorde en gest som kan liknas vid att heila. 

Han har tidigare lidit av hälsoproblem i flertal år och bandet har därför tagit in en annan sångare på sistone. Men när han nu väl stod på scen igen så var det en hemsk ljudbild av spräckta högtalare som tonsatte hans mumlande i mikrofonen. Han bjöd även upp en kvinna från publiken som skrek att det var hennes födelsedag, medan publiken undrade vad som försiggick, enligt Expressen.

@doesthisfeelgood the most chaotic show I’ve ever been to #smashmouth #heynow #allstar #shrekisloveshrekislife ♬ original sound - Haley


Tidigare har han ramlat ihop under en konsert 2016 där han fick köras med ambulans till sjukhus. Och han har haft svårt att andas vid ett annat konserttillfälle. Han lider av en hjärtmuskelsjukdom som han medicinerar sig för. 

LÄS OCKSÅ: När dansbandsmusik användes för att komma in i riksdagen


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA