x

Lyssna på ABBA:s sedan tidigare ratade låt – "det är ett mysterium"

Lyssna på ABBA:s sedan tidigare ratade låt – "det är ett mysterium"

ABBA har precis släppt singeln Just A Notion, som också är med på det kommande albumet Voyage. Det blir det första albumet från ABBA med nytt material på fyra decennier och kommer att släppas 5 november 2021.

Just A Notion är den tredje i en serie nya singlar sedan den världsberömda gruppen meddelade sin återkomst. De har redan släppt I Still Have Faith In You och Don't Shut Me Down, som också kommer att vara en del av bandets kommande album.

Den nya singeln Just A Notion spelades ursprungligen in redan 1978, men den ratades när gruppen gjorde Voulez-Vous-albumet.

Låtskrivaren Björn Ulvaeus beskriver den nya singeln som en superglad låt som förhoppningsvis kommer att vara uppmuntrande i dessa mörka tider. Han fortsätter med att förklara att han inte riktigt vet varför låten inte blev en del av Voulez-Vous, enligt NME.

– Det är en bra låt med bra sång. Jag vet att vi spelade den för en utgivare i Frankrike och ett par andra som vi litade på och såvitt jag kan minnas så gillade de verkligen låten. Så det är ett mysterium och det kommer förbli ett mysterium", säger han i ett uttalande som citeras av NME.

Förutom den nya singeln meddelar ABBA också att fler biljetter kommer att säljas nästa månad till deras Voyage-shower nästa år. För dessa shower kommer ett tiomannaband att uppträda live tillsammans med en digitaliserad version av ABBA. Konserterna kommer att äga rum i ABBA Arena i Londons Queen Elizabeth Olympic Park, som har byggts speciellt för tillfället. Det finns plats för 3000 personer, och du kan hitta mer information om biljetterna till konserterna här.

Lyssna på ABBA:s senaste singel Just A Notion här:LÄS OCKSÅ: Dave Grohl vill spela med ABBA – "Jag grät som en bebis"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA