x

Jabra Elite 7 Pro – ljudet av frihet

Jabra Elite 7 Pro – ljudet av frihet

Jabra lanserar nu 100% trådlösa hörlurar med inbyggt MultiSensor Voice, aktiv brusreducering (ANC) och ett batteri som räcker länge. Ställ in exakt efter dina behov via appen Sound + 

Jabras nya hörlurar Elite 7 Pro riktar sig till den kräsne ljudenthusiasten. De nya hörlurarna låter dig skräddarsy lyssnarupplevelsen maximalt, oavsett om det gäller den kompakta ljudupplevelsen när spellistan rullar, du lyssnar på podd eller har privata möten och chattar. 

Via Sound +-appen kan du skräddarsy dina öronsnäckor så att de passar dig perfekt med inställningar du kontinuerligt kan justera. Du kan också kostnadsfritt, via bluetooth, uppdatera dina öronsnäckor med uppgraderingar som Jabra ständigt lanserar.

MultiSensor Voice
Jabra Elite 7 Pro är 100% trådlösa och det som skiljer produkten från andra på marknaden är den banbrytande Jabra MultiSensor Voice-teknologin som närmast revolutionerar det talade ordet. Så kallade bone conduction-sensorer och fyra mikrofoner med röstupptagningssensor används med specialutvecklade algoritmer. Tekniken används för att överföra rösten via vibrationerna i käken vilket gör att du kan ta emot ljudsignaler utan att blockera hörselgångarna låter istället ljudvågorna vibrera i örats muskler. De intelligenta algoritmerna säkerställer även tydligast tänkbara röstsamtal som upptäcker och eliminerar exempelvis vindbrus genom att aktivera VPU-sensorer. 

gallery_large

Aktiv brusreducering (ANC) och lång batteritid
MultiSensor Voice kompletteras med den justerbara och aktiva brusreduktionen MySound som automatiskt anpassar ljudet till din unika hörselprofil. Dessutom finns en justerbar equalizer som låter dig anpassa och finjustera ljudet så du kan uppnå en oöverträffad kvalitet. De trådlösa hörlurarna tar inte mycket plats och glider lätt in i hörselgångarna där de fäster med magnetisk precision. Jabra Elite 7 Pro har upp till åtta timmar av batteritid och levereras i ett kompakt och snyggt etui som erbjuder ytterligare 30 timmar av soppa. Med några fingeravtryck kan du styra ANC, Multivoice, ljud, Google Assistant, spellistor med mera.

Flexibilitet och frihet
Jabra Elite 7 Pro är inte enbart skapade för att ge dig bra ljud på din fritid utan också specialbyggda för det flexibla arbets- och studielivet. De är designade för den moderna och aktiva människan som ofta befinner sig på resande fot. Sitter du på ditt stammiscafé kan du med enkla fingertryck stänga av alla distraktioner utifrån och med perfekt ljud delta i Zoom-samtal, lyssna på föreläsningar i Teams eller varför inte videochatta med vänner? Ju mer du lär känna Jabra Elite 7 Pro desto bättre och tydligare kommer du kunna applicera och ställa in dem efter just dina behov. 

Jabra Elite 7 Pro är ljudet av frihet – även din.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA