x

90-talsfestival är tillbaka

90-talsfestival är tillbaka

Festivalen som hyllar 90-talsmusik, buffaloskor och snabba brillor är tillbaka. Vi Som Älskar 90-talet har börjat vattna palmerna och gräsmattorna och snickrat ihop VIP-hyllorna medan skumpan har lagts på kylning. Artisterna börjar bli redo för sommarens fest där eurodiscon är mantrat och neonfärgerna lyser lika mycket på scen som hos publiken.

Hits med 90-talsartister från hela världen kommer att framföras.  Över 35 000 personer besökte festivalerna 2019! Sedan satte pandemin stopp men nu återvänder Vi Som Älskar 90-talet för femte året under sommaren 2022.

Nyheter för Göteborg och Helsingborg sommaren 2022 är att de uppgraderar arenorna till lummigare och grönare platser som deras publik har efterfrågat.

Turnéplan för festivalen:

2 juli - Göteborg (Slottskogsvallen)
9 juli - Stockholm (Östermalms IP)
23 juli - Helsingborg (Olympia)

Det blir inte mindre än ett tjugotal artister på ett tolvtimmars partaj. I år är det ännu fler internationella artister och återföreningar från 90-talet & 00-talet.

Det första artistsläppet är:

2 Unlimited
E-Type
DJ Sash!
Five
Antiloop
Rozalla

Värdar: Josefin Crafoord och Peter Siepen

Fler artister släpps löpande under vintern och våren 2022.

Håll koll på vilka artister som kommer till just din stad på www.vialskar.se

Nedan kan du se musikvideon till 2 Unlimiteds No Limit:LÄS OCKSÅ: Sahara Hotnights är tillbaka – "sex månader blev ett decennium"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA