x

Billie Eilish lanserar sin egen doft

Billie Eilish lanserar sin egen doft

Den 19-åriga världsstjärnan Billie Eilish har dominerat listor över hela världen, gjort temalåten för den senaste James Bond-filmen No Time To Die och vunnit flera utmärkelser för sin musikaliska talang. Nu är Eilish redo att dela med sig av sin första parfym någonsin med fans och andra nyfikna näsor, detta skriver Billboard

– Jag ser SÅ fram emot att äntligen få dela min debutdoft 'Eilish' med dig! Detta är en doft som jag har letat efter i flera år. Det är min favoritdoft i hela VÄRLDEN. Doft har alltid spelat en stor roll i mitt liv och min existens så länge jag kan minnas och det var en dröm att skapa denna doft och väcka mina idéer till liv. Det har varit något av det mest spännande jag någonsin gjort. Jag kan inte vänta på att det ska bli ditt snart!, uttryckte Billie Eilish sin entuasism i ett inlägg på Instagram.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av BILLIE EILISH (@billieeilish)


I en intervju med Vogue avslöjade sångerskan att doften kommer ut i november. Du kan förvänta dig starka toner av vanilj - en av Eilishs favoritdofter - samt bärnsten och mysk.

Eilish släppte tidigare i år albumet Happier Than Ever, som fick ett rätt positivt mottagande av fyra av sex stjärnor från GAFFAs recensent, hela recensionen kan du läsa här. Sångaren har också använt sin röst för att uttrycka sin kritik mot den kontroversiella abortlagen som nyligen infördes i Texas.

– Min kropp, mitt jävla val!, sa hon från scenen när hon uppträdde i delstaten.

Sommaren 2022 kommer Eilish till Europa för att ge en rad konserter. Svenska fans måste dock ta sig utomlands för att uppleva det amerikanska fenomenet, där turnén når Tyskland, England, Irland, Belgien, Skottland, Nederländerna och Schweiz.

LÄS OCKSÅ: The Queen's Gambit-stjärnan blir sångerska


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA