x

The Weeknd och Post Malone skapar musik tillsammans – hör ett smakprov

The Weeknd och Post Malone skapar musik tillsammans – hör ett smakprov

Två av musikscenens stora hitmakare, The Weeknd och Post Malone, går samman på ett nytt spår, som enligt den senares manager släpps fredagen den 5 november. Detta skriver NME.

Båda artisterna har delat ett kort ljudklipp av samarbetet på sina respektive Instagramkonton, precis som Malones manager, Dre London, också har delat klippet på sitt eget konto. Här avslöjar managern också att den nya singeln har titeln One Right Now.

The Weeknd har haft ett hektiskt år, han har släppt samlingsalbumet The Highlights med hans största hits, han har återutgivit debutmixtapen House Of Balloons och gjort ett uppträdande i årets halvtidsshow på Super Bowl. Sångaren och låtskrivaren har även medverkat på släpp från bland annat Doja Cat, Belly, Kanye West och nu senast Swedish House Mafia på låten Moth To A Flame.

Samarbetet med The Weeknd markerar årets andra singel för Post Malone, efter att artisten släppte låten Motley Crew i juli. Malone var också med på DJ Khaleds låt I Did It med DaBaby, Megan Thee Stallion och Lil Baby.

LÄS OCKSÅ: Gratiskonsert med några av Sveriges största hiphopartister


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA