x

Krunegård ställer in releasefest – efter olycka

Krunegård ställer in releasefest – efter olycka

Markus Krunegård ramlade med en elsparkcykel och tvingas nu ställa in sin releasefest efter att ha landat med ansiktet först och fått hjärnskakning. Tanken var att han skulle hålla i releasefest för sin nya skiva imorgon fredag 5 november i Stockholm men denna har nu ställts in.

– Va faaan. Releasefesten inställd på grund av ramlade på voi i söndags (inte full, tyvärr, i så fall hade jag nog inte landat på framtänderna), skrev Markus till de som var inbjudna till festen, enligt Aftonbladet.

Några tänder blev inte utslagna i fallet.

– Trodde hjärnskakning gick över fort men det gör det inte...så jag måste ställa partyt...Men! Jag återkommer med kompensationsfest, vinylen är nämligen tre veckor sen så tänker att den kan vi fira! Så ledsen för detta, åk inte Voi (eller nån annan batterisyraläckande tvåhjulning). PS: jag är alltså inte döende, bara seg, avslutar Markus.

Som tröst släpps Markus nya skiva Kemtvätten imorgon 5 november, även om vinylversionen får vänta ett tag.

Tidigare i år släppte Krunegård även Tutti Frutti - Från Lokalen Under Sushin där GAFFAs recensent var nöjd med vad han hörde. Recensionen i sin helhet kan du läsa här.

LÄS OCKSÅ: ABBA uttalar sig efter dödsfallen vid en hyllningskonsert till två bandmedlemmar


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA