x

Nu blinkar ljuset i takt med musiken från Spotify

Nu blinkar ljuset i takt med musiken från Spotify

Musik i sig är kanske det bästa sättet att skapa stämning, men det går att ta stämningen till nästa nivå. Föreställ dig att kunna synkronisera din smarta belysning med dina favoritspellistor så att lamporna lyser i alla tänkbara färger i takt med musiken. Ett nytt spännande samarbete mellan Philips och Spotify gör detta möjligt.

För den som inte haft förmånen att uppleva detta audiovisuella fenomen så kan vi berätta att det är en minst sagt mäktig känsla när ljuset passar perfekt med musiken och när de rätta färgkombinationerna återspeglar musiken från Spotify. Detta kan nu göras helt automatiskt tack vare ett spännande samarbete mellan Philips Hue och vår svenska stolthet Spotify.

Musiken som spelas från Spotify analyseras i Philips Hue-appen, som sedan skapar ett ljusrecept passande till musiken, stämningen, genren och tempot. Ljusreceptet styr de färgkompatibla ljuskällorna från Philips Hue i realtid, så att ljus och musik smälter samman. Den unika belysningen förstärker upplevelsen av musiken som flödar ur högtalarna.

Så när du behöver den rätta stämningen till din nästa fest eller myskväll krävs bara en Philips Hue Bridge, färgkompatibla ljuskällor och ett Spotify-konto, gratis eller premium.

Låt ljuset förbättra din filmupplevelse 
När familjen samlas för en mysig stund framför Tv:n och draperierna dras undan för en fantastisk filmkväll, kan du även använda din belysning för att skapa extra mycket atmosfär. Du kan dimma och justera ljuset så att rummets atmosfär passar perfekt med filmen. Varför nöja sig med surroundljud när man kan få surroundbelysning? 

Med en Hue Play HDMI Sync Box eller med Hue Sync-appen synkroniseras innehållet på skärmen med dina färgkompatibla ljuskällor, vilket skapar en färgstark, reaktiv ljusshow som gör filmkvällen till en ännu mer intensiv och uppslukande underhållningsupplevelse.

Men det slutar inte där, för oavsett vad du gör kan smart belysning hjälpa dig att skapa precis den stämning du letar efter. Vare sig du läser en bok, njuter av en romantisk middag eller behöver precis rätt ljus för att koncentrera dig eller bara slappna av.

gallery_large

Anpassa belysningen för att skapa stämning
Philips Hue är framtaget som ett verktyg för att skapa stämning och anpassa hemmets belysning – oavsett vad du gör. Med Philips Hue är det enkelt att komma igång - du behöver inte några kablar eller någon elektriker. Du kan hantera allt själv och kan kontinuerligt lägga till nya och spännande produkter.

Philips Hue skapar precis rätt belysning för varje tillfälle. Produkterna sträcker sig från ljuskällor som passar hemmets standarduttag, till ljuspaneler, tak- och golvlampor och mycket mer. 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA