x

Se Billie Eilish sjunga duett i Sesame Street

Se Billie Eilish sjunga duett i Sesame Street

Världsstjärnan Billie Eilish har precis varit gäst i det över 50 år gamla tv-programmet Sesame Street. Tillsammans med karaktären Count Von Count, som är en mystisk men vänlig, vampyrmupp som älskar att räkna. I en duett framför de en barnvänlig version av Eilish hitsingel Happier Than Ever.

Sesame Street-versionen av singeln handlar om glädjen i att räkna. Texten har därför ändrats till "When I'm counting with you, I'm happier than ever" istället för "When I'm away from you, I'm happier than ever".

Beskrivningen till videon av deras framträdande säger att Billie Eilish och Count Von Count sjunger en vacker ballad för varandra. När de räknar tillsammans låter numren så mycket bättre och det gör dem lyckligare än någonsin.Sesame Street hade premiär på amerikansk tv redan 1969 och är skapad av Jim Henson, som också låg bakom The Muppet Show. Henson själv dog vid en ålder av bara 53 år 1990, men hans barnuniversum har överlevt som en institution inom amerikansk barnunderhållning.

Sesame Streets 52:a säsong har premiär på HBO den 11 november och gästas av såväl Eilish som Anderson .Paak och Kacey Musgraves. De är långt ifrån de första stjärnorna från musikens värld som tar sig förbi Sesame Street för att umgås med Elmo och de andra älskvärda karaktärerna från det populära universumet.

Redan 1977 besökte Paul Simon programmet och sedan dess har ett stort antal stjärnor tittat förbi. Detta inkluderar bland andra BeyoncéJames BluntBruno MarsJanelle MonáeBackstreet BoysWyclef JeanEllie GouldingDave Grohl och Chance The Rapper.

Nyligen gjorde Billie Eilish även sin Disney-debut när hon spelade karaktären Sally i en liveproduktion av Tim Burton-klassikern The Nightmare Before Christmas i Los Angeles. 

2022 kommer Billie Eilish att besöka våra breddgrader när hon ger sig ut på en Europaturné, som skulle ha avslutats 2020, men sköts upp på grund av covid-19-pandemin. Det är ingen konsert i Sverige inplanerad, så svenska fans måste ta sig en tur till Tyskland eller England för att uppleva det amerikanska fenomenet.

LÄS OCKSÅ: Silvana Imam intar basketplanen i VM-kval


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA