x

Post Malone och The Weeknd i blodig uppgörelse

Post Malone och The Weeknd i blodig uppgörelse

Post Malone och The Weeknd har släppt en ny musikvideo till sin senaste singel One Right Now. Videon, som släpptes i går den 15 november, har redan över en miljon visningar på YouTube.

Videon visar de två världsstjärnorna i ett våldsamt blodbad. Videon börjar med att The Weeknd strosar in i en byggnad och öppnar eld mot ett antal män för att hämnas på sitt otrogna ex. Post Malone gör samma sak och tar upp ett gevär för att skjuta flera The Weeknd-dubbelgångare tills han slutligen möter sin ärkefiende ansikte mot ansikte. Videon slutar i en duell mellan de två sångarna. Musikvideon hittar du längst ner i artikeln och där ser du hur duellen slutar.

One Right Now är den första singeln från Post Malones kommande album. Han har dock ännu inte meddelat vare sig titeln eller ytterligare detaljer för albumet, som blir uppföljaren till hans album Hollywood's Bleeding från 2019. Samarbetet med The Weeknd markerar årets andra singel för Post Malone, som släppte låten Motley Crew redan i juli månad.

Sedan hans senaste album har Post Malone medverkat på flera artisters låtar, som Ozzy Osbournes It's A Raid, en remix av Saweeties Tap In, Big Sean-samarbetet Wolves och Ty Dolla $igns Spicy.

The Weeknd har också ny musik på gång. En skiva som enligt honom själv är ett album han alltid har velat göra. Redan i augusti släppte han singeln Take My Breath, som kommer att dyka upp på det kommande albumet, och nyligen samarbetade han med Swedish House Mafia på låten Moth To A Flame.

Se den nya blodiga musikvideon till One Right Now av The Weeknd och Post Malone här:LÄS OCKSÅ: Första svenska musikteater-föreställningen med hiphop i centrum


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA