x

Sångerskan ber om ursäkt – kissade på man i publiken

Sångerskan ber om ursäkt – kissade på man i publiken

Coverbandet Brass Against uppträdde på festivalen Welcome To Rockville i Florida när sångerskan Sophia Urista tog upp ett fan på scen och kissade honom i ansiktet.

Resten av bandet har sedan dess bett om ursäkt efter incidenten.

– Det var något vi andra inte förväntade oss skulle hända, och det är något ni aldrig kommer att se igen under våra konserter, skrev de övriga bandmedlemmarna i en nu raderad tweet enligt Spin.

Det var under en cover på Rage Against The MachineWake Up som sångerskan inte kunde hålla sig längre, efter att hon flera gånger ska ha sagt hur kissnödig hon var. Nöden har ingen lag så hon skaffade sig en mänsklig toalett i form av ett fan.

– Vi ska ta upp honom på scen och jag ska pissa i den jävelns mun, sa hon från scen. 

Hon drog ner sina byxor och pissade över honom, med hans samtycke, samtidigt som hon fortsatte att sjunga och nu har det kommit in en polisanmälan på grund av detta.

Polisen i Daytona Beach utreder händelsen, eftersom den kan ha brutit mot lagar om oanständig exponering, enligt NME.

– Vi är medvetna om situationen. Vi tolererar inte det olämpliga beteendet som uppvisades och har tagit upp detta direkt med bandet, såväl som andra artister för att säkerställa att något liknande inte händer igen, säger festivalarrangören Danny Wimmer i ett uttalande.

Enligt uppgift finns det en stadga i delstaten Florida som gör det olagligt att exponera sitt könsorgan offentligt eller i ett sammanhang på en annans privata mark, eller så nära att det kan ses från sådana miljöer, på ett vulgärt eller oanständigt sätt.

Sophia Urista riskerar därmed allt från böter på 1 000 dollar (cirka 8 800 kronor) upp till ett års fängelse om rätten finner henne skyldig till detta brott.

Hon ber nu om ursäkt på Twitter för sitt agerande.

– Jag har alltid tänjt på gränserna inom musik och på scenen. Den kvällen tänjde jag gränserna för långt. Jag älskar min familj, bandet och fansen mer än något annat och jag vet att några blev sårade eller kränkta av det jag gjorde. Jag ber om ursäkt och vill att de ska veta att jag inte menade att skada dem. Jag är ingen chockartist. Jag vill alltid sätta musiken först. Jag är tacksam för all er fortsatta kärlek och stöd, skriver hon i en tweet.

Brass Against kommer att turnera med Tool som förband på deras Europaturné och de kommer till Stockholm 26 april. Dessutom gör Brass Against egna spelningar i Malmö och Göteborg 16 respektive 17 juni, utan Tool den gången.

LÄS OCKSÅ: Regeringen inför vaccinpass


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA