x

Britney Spears talar ut: "Jag tror ärligt talat att ni har räddat mitt liv"

Britney Spears talar ut: "Jag tror ärligt talat att ni har räddat mitt liv"

Britney Spears har varit under förmyndarskap sedan 2008 efter en rad sammanbrott, då hennes far tog över kontrollen. Redan 2009 startade fansen #FreeBritney-rörelsen, som fokuserade på sångerskan och hennes olyckliga situation. De senaste åren har oroliga fans kunnat följa popstjärnans liv på Instagram, och efter mycket fram och tillbaka de senaste månaderna mellan domstolen, Spears pappa och advokater, hävdes förmyndarskapet helt den 12 november, baserat på Britney Spears egen önskan.

I en video på Instagram berättar Britney Spears nu om sin situation.

– Jag har varit under förmyndarskap i 13 år. Det är riktigt lång tid att vara i en situation man inte vill vara i. Jag är ärligt talat tacksam för varje dag och att få ha nycklarna till min bil, att kunna vara självständig, känna mig som en kvinna, använda betalkort, se kontanter för första gången på många år, kunna köpa ljus. Det är de här små sakerna för oss kvinnor, men det gör en enorm skillnad. Jag är tacksam. Det är fantastiskt, säger Britney Spears direkt in i kameran.

Hon tillägger sedan att hon inte vill vara ett offer utan en röst för dem som fortfarande kämpar i vad hon kallar för ett "korrupt system", som hon nu har kommit ur. En berörd Britney får en lite gladare blick när hon börjar tacka #FreeBritney-rörelsen. Hon säger bland annat att de har räddat hennes liv.

– Och #FreeBritney-rörelsen - you guys rock, om jag ska vara ärlig. Min röst hade varit tystad och hotad så länge och jag kunde inte skrika eller säga någonting. På grund av er och er medvetenhet om vad som faktiskt pågick har allmänheten fått kännedom om det så länge. Jag tror ärligt talat att ni har räddat mitt liv på ett sätt, till 100 procent, fortsätter hon.

– Med det sagt, låt oss gå vidare, låt oss ha ett bra år och en god jul. Kör på!, avslutar en glad Britney Spears.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Britney Spears (@britneyspears)


LÄS OCKSÅ: Sångerskan ber om ursäkt – kissade på man i publiken


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA