x

Se Foo Fighters som ett synkroniserat simlag

Se Foo Fighters som ett synkroniserat simlag

Frontmannen Dave Grohl har både skrivit manuset och regisserat Foo Fighters nya musikvideo Love Dies Young där bandet förekommer som ett synkroniserat simlag. Dessutom gästar skådespelaren Jason Sudeikis som karaktären Ted Lasso i form av deras hårdkokta tränare. 

Singeln är tagen från albumet Medicine At Midnight som bandet släppte i februari. GAFFAs recensent tyckte det var rent av dåligt och som bäst slätstruket, recensionen i sin helhet kan du läsa här.Bandmedlemmarna i Foo Fighters meddelade också nyligen att de kommer att medverka i en kommande skräckkomedi med titeln Studio 666. Det har bekräftats att filmen kommer att släppas nästa år och filmen spelades in i samma hus som bandet var i under inspelningen av deras senaste album.

Enligt ett pressmeddelande handlar filmen om att Foo Fighters flyttar in i ett hus i Encino, Kalifornien, som är genomsyrat av kuslig rock'n'roll-historia, där gruppen ska spela in ett nytt album. Sångaren Dave Grohl upptäcker dock snabbt att det finns övernaturliga krafter som hotar både fullbordandet av albumet och bandmedlemmarnas liv.

– Efter decennier av löjliga musikvideor och många musikdokumentärer under våra gemensamma bälten, var det äntligen dags att ta steget längre...En fullängds skräckkomedi. Liksom de flesta saker vi gör i Foo (Fighters, red.), började Studio 666 som en idé som växte till något mycket större än vi någonsin hade föreställt oss möjligt, sa sångaren i ett uttalande enligt NME.

LÄS OCKSÅ: Foo Fighters är med i skräckkomedi


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA