x

Ghost på Europaturné – två stopp i Sverige

Ghost på Europaturné – två stopp i Sverige

Hyllade och prisbelönta metalbandet Ghost är tillbaka för sin största turné någonsin i Europa. Under april och maj kommer Grammy Award-vinnarna att ta med sig sin mörka och ockulta musik till arenor runt om vår världsdel. På turnén, med namnet Imperatour, gör bandet två stopp i Sverige. Avicii Arena fredagen den 29 april och Malmö Arena söndagen den 1 maj. Med sig som support har de Uncle Acid & The Deadbeats och Twin Temple.

Nyligen släppte Ghost sin första låt på två år, Hunter’s Moon, som är soundtracket till den nysläppta filmen Halloween Kills. Deras fjärde och senaste album Prequelle släpptes 2018 med bland annat låtarna Rats och Dance Macabre. Med utsålda konserter världen över och ett kultfölje för deras mystiska musik och omtalade scenframträdanden fortsätter bandets publik att växa. 

Datum 2022
29 april – Avicii Arena, Stockholm
1 maj – Malmö Arena, Malmö

Biljetter släpps fredag 26 november klockan 10:00 via LiveNation.se.

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar från och med torsdag den 25 november klockan 10:00 till och med ordinarie biljettsläpp fredag 26 november klockan 10:00. Medlem kan du bli via deras hemsida.

LÄS OCKSÅ: Hank von Hell: "Kirunabor har de schysstaste rövarna"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA