x

Britney kritiserar Christina Aguilera för hennes tystnad kring förmyndarskapet

Britney kritiserar Christina Aguilera för hennes tystnad kring förmyndarskapet

Den 12 november kunde Britney Spears äntligen andas ut efter 13 år under ett förmyndarskap som hon såg som ett maktmissbruk från de som hade kontrollen över henne, bland annat hennes far Jamie. Hon har i sin frihet tackat de som har stöttat henne, men hon har också kommit med kritik från de som inte gjort det.

Christina Aguilera är en av dem som Spears nu riktar sin ilska mot. Hon kritiserar Aguilera för att ha varit tyst om förmyndarskapet. Det gör hon efter att Aguilera inte ville kommentera Spears situation under en intervju på röda mattan på Latin Grammys i helgen. Det skriver NME.

Här tillfrågades Aguilera av en journalist om sina tankar om avslutet på Spears förmyndarskap. Innan Aguilera hann svara kom dock en PR-anställd in från höger och sa "nej, det där gör vi inte ikväll" - vartill Aguilera lade till att hon inte kunde svara på frågan men att hon var glad å hennes vägnar.

Efter denna ordväxling delade Spears klippet och skrev en Instagram Story.

– Jag älskar och avgudar alla som har stöttat mig...men att vägra tala när man vet sanningen är som en lögn!!!! 13 år i ett korrupt missbrukssystem, varför är det ett så svårt ämne för människor att prata om??? Det är jag som gick igenom det!!!! Alla följare som talade och stöttade mig, tack...Ja, jag menar det!!!!!, skrev hon i sin Instagram Story.

Christina Aguilera har dock inte varit tyst under hela processen. Redan i juni, efter att Britney Spears vittnat i rätten i kampen för att bli fri från att ha sin pappa som förmyndare, skrev Aguilera en tweet.

– Det är oacceptabelt att någon kvinna eller person som önskar att ha kontroll över sitt eget öde kanske inte får leva det liv de vill, skrev hon bland annat.

LÄS OCKSÅ: Britney Spears talar ut: "Jag tror ärligt talat att ni har räddat mitt liv"


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA