x

Utför dina behov med Metallica – konstnär har skapat unik toalett

Utför dina behov med Metallica – konstnär har skapat unik toalett

Ett Metallica-fan har byggt en toalett, där en skulptur i naturlig storlek av Lars Ulrich pryder toalettsitsen. Denna ovanliga toalett skapades av konstnären Prince Midnight, som har gett figuren trumpinnar i händerna och en t-shirt med "Lars Ulrich" skriven i den ikoniska Metallica-fonten.

– Lars-toaletten. Installerad och fullt fungerande. Jag flyttar den för allmänt bruk till heavy metal-meckat, The Brass Mug, den 3 december som en del av konstutställningen Hell Mouth Plumbing Supply som får sin plats på toaletten under Prince Midnight-showen. Kom dit! Länge leve Lars!, skriver den amerikanske konstnären i inlägget.

Prince Midnight är känd för sina oförutsägbara projekt och det är inte första gången han hamnar i rampljuset. Tidigare i år konstruerade han en fullt fungerande gitarr av sin döda farbrors ben. Den här gitarren tar han också med sig till konstutställningen, där han kommer att uppträda med den.

Han har rötter i Grekland och undvek att kremera sin farbror, Philip, eftersom kremering ogillas inom den grekisk-ortodoxa kyrkan. Philip dog i en bilolycka för 20 år sedan och hade före sin död begärt att hans skelett skulle doneras till ett lokalt universitet i utbildningssyfte.

När universitetet inte längre behövde skelettet valde Prince Midnight att fylla i ett omfattande pappersarbete för att få Philips ben fraktade till sitt hem i USA. Han lade till en gitarrhals, pickuper, volymknappar, ett uttag, strängar och elektronik till benen av Philips bål, vilket tillsammans skapade en fullt fungerande elgitarr.

Både bengitarren och Lars Ulrich-toaletten kommer att visas på Prince Midnight Art Exhibition den 3 december i Brass Mug i Tampa, Florida.

Lars Ulrich har ännu inte kommenterat konstverket.

LÄS OCKSÅ: Metallica-fans kan nu skaffa karaktären från And Justice For All


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA