x

Amason direktsänder utsåld spelning

Amason direktsänder utsåld spelning

Tisdagen den 14 december genomför Amason en utsåld konsert på Cirkus i Stockholm. Nu är det klart att konserten även direktsänds. Via livestreamen får man också en unik möjlighet att följa med upp på scenen 30 minuter innan konsertstart samt ett besök bakom scenen. Dessutom bjuder Amason in till en digital inblick i produktionsrepet söndagen den 5 december kl. 20:00. En och samma biljett gäller för båda eventen.

– Det är slut med biljetter på Cirkus, men vi har klämt in några kameror. Den 14:e dec sänds hela konserten live via doors, på internet, alla är välkomna!, hälsar Amason i ett pressmeddelande.

Genom åren har Amanda Bergman (synt, sång), Gustav Ejstes (orgel, gitarr, sång), Pontus Winnberg (piano), Petter Winnberg (bas, sång) och Nils Törnqvist (trummor) kammat hem två Grammis (Årets album 2016 och Årets alternativa pop 2020), varit P3 Guld-nominerade och agerat husband i tv-programmet På Spåret. Vidare har Amason uppträtt i program som Skavlan, Grammis, Babel och Musikhjälpen, och gjort flera omfattande turnéer.

Med senaste albumet Galaxy II i bagaget åker Amason ut på en redan utsåld turné i december, med ett fåtal stopp runt om i Sverige. GAFFAs recensent beskrev albumet med känslan av att bli vaggad i en stor, trygg och varm famn. Recensionen i sin helhet kan du läsa här.

Biljetter finns på doors.live/amason

LÄS OCKSÅ: Iggy Pop utser årets bästa skiva – väljer svenskt band


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA