x

Brody Dalle har förklarats skyldig i tvisten med Josh Homme – oväntad vändning

Brody Dalle har förklarats skyldig i tvisten med Josh Homme – oväntad vändning

Brody Dalle, som är mest känd som frontkvinna i punkrockbandet The Distillers, har tidigare lämnat in en ansökan om besöksförbud för Josh Homme, frontman i Queens Of The Stone Age, när det kommer till deras barn, enligt The Guardian. Han har anklagats för fysiska och verbala övergrepp på familjen som inkluderar deras gemensamma barn. Och det var i deras namn som Brody lämnade in ansökan om ett besöksförbud, som säger att han inte får komma dem närmare än 100 yards, drygt 91 meter.

Dalle och Homme var gifta mellan 2005 och 2019 och har redan lämnat in ansökan om besöksförbud mot varandra tidigare. Denna gång är det barnen som kommer i kläm där anklagan sa att Homme har greppat tag i barnen och slagit dem, han ska dessutom ha hotat Dalles nuvarande partner och kört rattfull. Homme nekar till anklagelserna och blev friad.

– Miss Dalle har tidigare tagit dessa påståenden till polisen, DCFS (ett departement som finns till för att skydda barn, red.) och domaren vid familjerättsdomstolen, som alla har vägrat vidta några åtgärder baserade på dessa falska påståenden, sa Hommes advokat Susan Wiesner till TMZ.

Nu är det istället Brody Dalle som döms för domstolstrots, enligt Consequence

Brody lämnade nämligen inte över deras söner till Josh när det var dags för honom att få spendera tid med barnen, något som domaren i rättssalen har beordrat ska ske. Hon dömdes till samhällstjänst på 60 timmar och fick böta 1000 dollar för att inte ha lämnat över den yngsta sonen, men friades samtidigt för att inte ha lämnat över den äldsta sonen, då han själv vägrade att åka till Josh.

Domaren har vädjat till ex-makarna att lösa sina familjeproblem utanför rättssalarna med en tredje part.

LÄS OCKSÅ: Carlos Santana akut opererad – ställer in konserter


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA