x

Cardi B blir anställd av Playboy

Cardi B blir anställd av Playboy

Cardi B har använt sociala medier för att dela nyheten om att hon har anställts av tidningen Playboy som deras kreativa chef. Den världskända rapparen kommer att ingå i ett samarbete där hon kommer att ansvara för tidningens nya onlineplattform, Centerfold. Det är första gången någonsin som Playboy introducerar jobbtiteln.

– Ya girl är nu den första kreativa chefen på Playboy någonsin!!! Vilken dröm!! Jag startar festen som grundande kreativ chef och som grundande medlem av Centerfold, den nya innehållsledda plattformen från Playboy. Jag är så exalterad över allt som kommer ske, skriver Cardi B i inlägget.

Playboy har också delat nyheten på sin officiella Twitter-profil. I inlägget gör de en referens till hitlåten I Like It med Cardi B.

– I run this shit like cardio. Idag är en Playboy-milstolpe: Vi kunde inte vara mer exalterade och hedrade över att välkomna vår första kreativa chef, den ikoniska Cardi B, välkommen till familjen, skriver de i inlägget.

Enligt HotNewHipHop ska Cardi B bland annat ansvara för kreativ ledning av merchandisekollektioner som fokuserar på mode och "sexuellt välbefinnande". Dessutom kommer hon att ansvara för det digitala redaktionella innehållet.

Lyssna på I Like It av Cardi B, Bad Bunny och J Balvin här:LÄS OCKSÅ: Le Tigre återförenas för sin första konsert på mer än 10 år


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA