x

MEST LÄST: Alla hoppar av bandet – utom sångaren

MEST LÄST: Alla hoppar av bandet – utom sångaren

Frontmannen Keith Buckley i metalcoregruppen Every Time I Die från Buffalo är den enda av bandmedlemmarna som inte har meddelat att han har hoppat av bandet. Han har istället visat upp ett brev från 20 december i sociala medier från en advokatfirma som de övriga fyra bandmedlemmarna har valt ska representera dem i samband med splittringen.Gitarristerna Jordan Buckley och Andy Williams, basisten Stephen Micciche och trummisen Clayton Holyoak meddelar att de inte kommer att göra fler spelningar med bandet, och därmed blev konserten i december 2021 deras sista, detta enligt NME.

De känner att direktkommunikationen till sångaren inte längre existerar. Därför representeras de nu istället av en advokatfirma för att genomföra den affärsmässiga splittringen på ett korrekt sätt.

Sångaren Keith Buckley blev upprörd nyligen när han valde att hoppa av tre av bandets spelningar på grund av psykiska problem, och bandet då svarade med att de ändå skulle genomföra konserterna där de bad fans att hjälpa till med att avsluta turnén. Han hävdade att hans bror Jordan, gitarrist i bandet, hade pratat bakom ryggen på honom om att de hade tänkt ersätta honom oavsett. 

De tre konserterna ställdes till slut in och de övriga bandmedlemmarna bad om ursäkt till sångaren och var tydliga med att ingen bandmedlem skulle bytas ut. Sedan genomfördes två konserter med hela bandet i december, där spelningen den 11 december nu ser ut att ha varit deras sista gemensamma.

LÄS OCKSÅ: Film om Union Carbide Productions får premiär


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA