x

La Roux dissar Rihanna

La Roux dissar Rihanna

Rihanna lär enligt uppgifter ha planerat att höra av sig till brittiska sångerskan Elly Jackson i La Roux för ett samarbete. Privatlivet verkar dock ha kommit emellan då Rihanna i februari blev misshandlad av dåvarande pojkvännen Chris Brown. Något samtal nådde aldrig Jackson som inte verkar särskilt besviken över det.
– Ärligt talat skulle jag nog inte vara särskilt intresserad av att samarbeta med Rihanna. Jag tycker mest det hade varit intressant att se hur telefonsamtalet skulle vara.

Enligt Elly har flera stora amerikanska artister tidigare uttryckt en önskan om samarbete. N.E.R.D var en av dem, men Rihanna var antagligen den vars intresse var störst.

­­ – Det var rätt konstigt. Min PR-man sa att hon skulle ringa men det var det sista jag hörde. Hon ringde aldrig! Men det var väl runt den tiden då hon hade ganska påtagliga problem i livet.

Även om Elly Jackson verkar motvillig till att samarbeta med den Barabadosfödda R'n'B-stjärnan så har hon andra samarbeten på gång. Tillsammans med rapparen Giggs planeras en låt där Liam Howlett från The Prodigy har gjort beaten och Elly och Giggs ska lägga sång.
Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA