x

Foo Fighters till Stockholm

Foo Fighters till Stockholm

22 juni välkomnar Stockholms Stadion Foo Fighters. Senast de svenska fansen fick ta del av Dave Grohl och hans mannar var 2008, när bandet höll hov på ett fullsatt Stora Skuggan i Stockholm. Den här gången följer även Sverigevännerna Band of Horses och skottarna Biffy Clyro med på Foo Fighters turné.

Foo Fighters kom till 1995 i Seattle. Dave Grohl, som sedan tidigare trummade i Nirvana, såg det först som ett soloprojekt, men allt eftersom värvade han medlemmar till bandet.

Till dags dato har gruppen fått ur sig sex fullängdare och en lång rad rockhits som: "Big Me", "Monkey Wrench", "Everlong", "Learn To Fly", "All My Life" och "Times Like These". Ett sjunde verk är också att vänta och kommer med all sannolikhet finnas ute när bandet kliver upp på Stockholms Stadions scen i juni.

GAFFA kunde i förra veckan även avslöja att Foo Fighters är på gång till Skavlan. Om uppgifterna stämmer sker besöket i mars. Läs mer här.

För biljetter till Foo Fighters – Band of Horses – Biffy Clyro på Stockholm Stadion, 22 juni hänvisar vi till GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA