x

Manifest 2011 presenterar artister

Manifest 2011 presenterar artister

För nionde året i rad kommer Manifestgalan att uppmärksamma och prisbelöna den främsta oberoende musiken i Sverige. Juryn har i år nominerat 60 artister i 13 olika musikkategorier och fyra specialkategorier.

De artister som kommer att uppträda på galans efterfest är elektronikaduon The Deer Tracks från Gävle, punkrockbandet The Baboon Show, rapduon PH3 och swingjazziga hiphopgruppen Movits!.

– Det är otroligt kul att kunna presentera så bra artister inom olika genrer och det är också kul att de kommer från olika delar av landet, säger Anders Engström, styrelseledamot för SOM och ansvarig för årets Manifest. 

Manifestgalan 2011 går av stapeln 4 februari på Nalen i Stockholm och inleds med en prisutdelning, för att därefter avslutas med en efterfest där alla nominerade och vinnare firas. Efterfesten, som kommer att bjuda på ovannämnda liveakter, är öppen för allmänheten.

Dörrarna till efterfesten öppnas klockan 21:00 och biljetter finns att köpa på Nalens hemsida eller på plats, i mån av tillgång. Manifest arrangeras av den ideella föreningen SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter).


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA