x

Band of Horses ger ut live-EP

Band of Horses ger ut live-EP

Den 7 februari släpps den digitala EP:n "Live P3 Sessions", som är inspelad hos norska P3 i Oslo 2010. EP:n innehåller de fem spåren "Factory", "Older", "Compliments", "Evening Kitchen" och "For Annabelle", som samtliga är hämtade från Band of Horses senaste studioalbum "Infinte Arms", och är menat som en gest till bandets trofasta nordiska publik.

– Jag är personligen inget stort fan av live-inspelningar och vi ger i regel inte ut sådana. Men vi hade så roligt och det fanns en sådan positiv energi, att vi gärna ville dela med oss av den. Det känns som en trevlig gest till vår nordiska publik, de har varit så bra mot oss och vi ville ge något tillbaka, berättar bandets frontman Ben Bridwell.

Band of Horses är i skrivande stund ute på Europaturné och gör således ett stopp i Sverige, för att spela på Annexet i Stockholm den 21 februari. För biljettinformation var god besök vår konsertguide GAFFA Live.

Band of Horses är dessutom bokade till Göteborgs nya, ännu obetitlade musikfestival, i sommar. GAFFA återkommer så snart mer information finns att tillgå om endagsfestivalen.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA