x

Jay-Z-producent tar svensk hiphopstjärna under sina vingar

Jay-Z-producent tar svensk hiphopstjärna under sina vingar

Nyligen var den svenska rapparen Lazee på besök i Miami och träffade många kända och väletablerade artister. En av dem var producenten Just Blaze, som tidigare har jobbat med Jay-Z. Lazee fick chansen att sitta ner och prata, samt visa sin musik för producenten. Allt verkar ha gott bra i och med att Just Blaze bestämde sig för att boka in en tid i sin studio, med den svenska rapparen. 

I slutet av april beger sig Lazee till New York för att arbeta med mannen som producerat artister som Jay-Z, Kanye West, Rihanna och Lupe Fiasco.

Den svenska rapparen Lazee är annars aktuell med albumet "Supposed To Happend". På albumet medverkar bland andra RedOne, med produktion, Mohombi med sång, Madcon med rap och ingen mindre än legendaren Quincy Jones som mentor.

– Vi sågs senast när han var på ett läkarbesök i Stockholm och umgicks i en hel vecka, säger Lazee till GAFFA. Quincy Jones har på kort tid blivit något av en spirituell vägledare för mig som artist. Jag har fått ännu bättre självförtroende och min övertygelse om att det är meningen att jag ska göra musik, och att allt är möjligt, har blivit ännu större.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA