x

Nya band till Sonisphere

Nya band till Sonisphere

Lördagen den 9 juli har det blivit dags för Sonisphere Festival i Stockholm på Globe Arenas Open Air. Idag blev det klart att Arch Enemy (bilden) och Seventribe besöker årets Sonisphere i Sverige.

Svenska metalbandet Arch Enemy har sin största publik i Japan, Sydamerika och USA. De har tidigare turnerat med band som Slayer, Megadeth, Machine Head och Iron Maiden. Den 30 maj släpper de sitt nionde album med titeln "Khaos Legions". 

– Det är ett väldigt spännande album för mig, eftersom den sammanfattar allt som Arch Enemy handlar om. Albumet skrevs under en fyraårsperiod och därför tror och tycker jag att den har mycket djup, säger bandets gitarrist Michael Amott.

Seventribe från Västerås har spelat ihop sedan 1999. På senare år har de spelat på många svenska festivaler. I och med att de förra året vann tävlingen "Released, Live and Unsigned", som ger pris till Sveriges bästa osajnade hårdrocksband börjar saker och ting nu hända för bandet.

Bland tidigare klara artister för svenska Sonisphere finns namn som Slipknot, In Flames, Mastodon, Mustasch, Airbourne, Graveyard, Dead by April och Kvelertak.

Köp dina biljeter via GAFFA.se/live.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA