x

Motörhead mot Sverige

Motörhead mot Sverige

I december har Motörhead fem datum i Sverige att se fram emot. För TT säger trummisen Mikkey Dee (till höger i bild) att de ser på den kommande turnén med blandad förtjusning.

– Vi har gjort en herrans massa spelningar. Det är klart att man blir trött men till hösten kan jag åka hem till Sverige i veckorna. Det blir värre för Phil och Lemmy som blir sittande på hotell.

Motörhead har precis avslutat en längre turné i USA och riktar snart in sig på en festivalsommar, som till hösten rundas av med en nordenturné. Senast trion, med Lemmy Kilmister i fronten, besökte Sverige var för tre år sedan. Till den här gången näst intill punktmarkeras Sverige med hela fem datum, från Göteborg i söder till Luleå i norr. Mikkey Dee avslöjar även att de kommande Sverigespelningarna kommer att innehålla en del klassiker och cirka tre-fyra låtar från bandets senaste verk "The Wörld is Yours", som kom ut 2010.

– Vi har fans från 4-5 olika generationer och försöker täcka in dem. Alla ska ha hört sin favoritlåt, säger Mikkey Dee till TT.

Kommande Sverigedatum:

9/12 Göteborg

10/12 Stockholm

12/12 Örebro

13/12 Sundsvall

15/12 Luleå

Köp biljetter via GAFFA.se/live


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA