x

Turbonegro fortsätter

Turbonegro fortsätter

Hans-Erik Dyvik Husby, aka Hank von Helvete, lämnade det norska rockbandet Turbonegro för en film- och solokarriär. Nu har han även startat det nya bandet Doctor Midnight & The Mercy Cult. Framtiden för Turbonegro såg relativt oviss ut. Men nu kan vi bekräfta att Turbonegro har skaffat sig en ny frontare. En brittisk sådan.

För Kerrang! Magazine avslöjar gruppens basist, Happy Tom, att den tidigare sångaren i Dukes of Nothing, Tony Sylvester, är redo att mantla Hank von Helvetes tidigare roll:

– Tony har styrkan, den själfulla rösten och närvaron som vi alltid har letat efter i en sångare. Vi är glada över att ha den här magiska gentlemannen ombord, säger Happy Tom till Kerrang! Magazine.

Tony Sylvester är sedan tidigare president i Londons Turbojugend-klubb, Turbonegros fanclub som finns utspridd i hela världen. Till NME säger Tony Sylvester att det kommer att bli skillnad med honom vid rodret.

– Det är lite mer smuts i min pipa, men som gammalt fan av gruppen vill jag poängtera till alla Turbojugends att arvet är i säkra händer.

15 juli gör Turbonegros nya frontare premiär under en spelning i Hamburg, Tyskland.

Den Galna Pennan mötte för ett tag sedan Hans-Erik Dyvik Husby. Läs resultatet här.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA