x

Nya band till Way Out West

Nya band till Way Out West

Årets Way Out West-program får ytterligare påökning idag när man går ut med fyra nya bokningar i form av The Hives, Fucked Up, Little Dragon och Jenny Wilson & Tensta Gospel Choir.

Little Dragon har precis kommit hem till Sverige efter sin spelning på Glastonbury och hamnat på NME:s "Band to Watch"-lista. Lagom inför Way Out West så kommer bandet dessutom att ha släppt nya skivan "Ritual Union" som kommer den 27 juli.

För The Hives, som också håller på med ny skiva, blir Way Out West det enda stoppet i Sverige under sommarturnén i Europa och Australien. För Metro berättar The Hives varför man inte bör missa spelningen:

– För att vi lovar att besökarna inte kommer se något liknande på resten av festivalen och för att de köpt en biljett och därför redan har betalat för oss. Annars är det som att köpa en öl och hälla ut den. Låt inte The Hives gå till spillo! 

Way Out West pågår den 11 till 13 augusti och artister klara sedan tidigare är bland annat Prince, Kanye West, Fleet Foxes, Pulp och James Blake. 


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA