x

Kings of Leon har ”stora problem”

Kings of Leon har ”stora problem”

Sedan en tid tillbaka har det stormat kring Kings of Leon. Under en spelning i Dallas 29 juli deklarerade sångaren och frontmannen Caleb Followill gång på gång att han hade tappat sin röst. Konserten fick ett abrupt slut när samma person bestämde sig för att lämna scenen för "beer and tequila". Jared Followill bad senare på scen om ursäkt med orden "Fucking hate Caleb, not us. I don't know what to say. It's not our fault. It's Caleb."

Orsaken till Calebs avhopp under Dallas-spelningen sas vara på grund av utmattning och uttorkning. Jared visade dock ganska tydligt via Twitter att gruppen hade mer problem än så: "Jag älskar våra fans så mycket. Jag vet att ni inte är korkade. Jag kan inte ljuga. Det finns problem i vårt band som är större än att inte dricka tillräckligt med Gatorade".

Dagen efter ställde bandet in sín spelning i Houston. Nu har Kings of Leon valt att ställa in hela sin fortsatta Nordamerikaturné, med förhoppningar om att återta den 28 september i Vancouver. En spelning som från början var schemalagd 14 september.

På Kings of Leons hemsida kan man läsa att Caleb lider av röstproblem och utmattning och bandet ber om ursäkt för det inträffade.


Nyheter, artiklar och recensioner från GAFFA